Търсене

UV светлината има положителни приложения в областта на дезинфекцията и стерилизацията

Актуализирано: 19.08.2021 г.

В нашия динамичен свят на все повече нови и невидими заплахи от вируси, бактерии и всякакви други микроорганизми всеки може да се запита доколко приложими и ефикасни са масово предлаганите и използвани практики, препарати и продукти за дезинфекция и стерилизация, било то за професионална или за лична употреба.
Ето защо дълги години се търси едно универсално, бързо и лесно за използване решение за елиминиране на всички или поне 99,9% от всички възможни вируси, бактерии и микроорганизми, което да е научно доказано, практично и удобно за използване във всякаква ежедневна или работна ситуация.

Нарастващата загриженост относно безопасността и дезинфекцията на средата, в която живеем стимулира "Грийн Тех клима" ООД в производството на иновативният продукт UV Clean Light Sanitizing WAND, който осигурява ефективна защита от вируси, бактерии, акари, плесени, химични замърсители.

Елиминира до 99,99% MRSA и H1H1 за секунди!UV светлината има положителни приложения в областта на дезинфекцията и стерилизацията. Може ефективно да "убие" (деактивира или унищожи) микроорганизми като вируси, бактерии, мухъл и алергени. За да унищожат микроорганизмите, UV лъчите проникват в мембраната на клетката, унищожават ДНК и така спира способността му да се възпроизвежда и размножава. Тъй като тази честота на светлината се филтрира от земната атмосфера, микроорганизмите нямат защита срещу нея. Този разрушителен ефект обяснява защо можем да използваме UV-С светлина за дезинфекция и стерилизация.

UV CleanLight Sanitizing WAND има разнообразие от приложения:

Използвайте върху всяка често използвана повърхност. Всичко, до което се докоснете, с което други (може би много хора) влизат в контакт. Стерилизирайте бързо и ефективно, без да повредите деликатните предмети, следвайки инструкциите за безопасност!

Почистване без химикали, без мирис, без вредни остатъци във въздуха и по повърхностите!

Хипоалергенна дезинфекция на кухненски повърхности и прибори, легла, дивани, детски играчки, килими, палта, обувки и др.

Други приложения: Компютърни клавиатури, телефонни апарати, детски играчки, на път или почивка - за лична дезинфекция, в хотели, кина и театри.

Преносим дизайн и лесен за управление!

Незаменим на път или почивка!

Способен да виси на стената и да контролира микробите, пренасяни във въздуха, когато сте извън помещението!

ВНИМАНИЕ! Не излагайте очите или кожата директно на UV-C светлина! Дръжте далеч от деца!


Дезинфекцирайте дома, училището, офиса, в хотела, на път, детските играчки, купичките и намордниците за домашни любимци, без нужда от химикали!

Направете заобикалящата Ви среда по-здрава.

Използвайте го навсякъде, където има бактерии.


Преминете деня с увереност, знаейки, че заобикалящата Ви среда е чиста и защитена!


0 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички