Търсене

Titon Ultimate ® dMEV е идеален за борба с проблемите с конденза и мухъла в дома

Актуализирано: 22.10.2021 г.


Titon има удоволствието да обяви пускането на нов революционен dMEV. Новият Titon Ultimate® dMEV е вентилатор с постоянен поток, който е специално проектиран да надвишава изискванията за вентилация, но отговаря на настоящото и предложеното законодателство.

Новият фен на Ultimate dMEV на Titon

Високопроизводителният Titon Ultimate ® dMEV е ултра тих вентилатор с нисък профил, подходящ за проекти за ново строителство или обновяване. Той има един вентилатор, който отговаря на всички решения и е идеален за бани, кухни и помощни помещения.

С налични регулируеми настройки за непрекъсната и ускоряваща скорост, Titon Ultimate ® dMEV използва ефективен DC двигател и включва уникално проектирана комбинация от работно колело/направляваща лопатка за производство на високи дебити и налягане.

Версията за влажност е идеалното решение за собствениците на жилища, които искат да се уверят, че мухълът и кондензът не са постоянен проблем. В Titon Ultimate ® dMEV се поддържа лесно, просто да се следи с помощта на уникалната си относителна влажност регистриране на данни съоръжение и може да бъде пусната в експлоатация през минути.

Лий Колфийлд - директорът по продажбите на британските вентилационни системи коментира: „Разработването на Titon Ultimate ® dMEV е резултат от изслушването на изискванията и нуждите на нашите клиенти, като същевременно разглеждаме действащото и предложеното законодателство. С вентилацията на преден план повече от всякога, беше важно да се гарантира, че Titon може да предложи висококачествен продукт, който е надежден и ефективен занапред. "В Titon Ultimate ® dMEV има изключително ниска специфична мощност на вентилатора до 0,11 W / L / S и предлага изключителни звукови нива - 10 db (A).

Предлага се в три версии; стандарт, контрол на влажността и влажността с регистриране на данни, Titon Ultimate ® dMEV е идеален за борба с проблемите с конденза и мухъла в дома.Новият Titon Ultimate ® dMEV е ефективен за намаляване на замърсителите в дома и подобряване на качеството на въздуха в помещенията (IAQ), като помага за борба с риска от синдром на токсичен дом.
4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички