Търсене

Kill Airborne Germs with (PLP) Fresh-Aire UV® Purity - Убийте микробите във въздуха

Биологични заплахи като мухъл, бактерии, вируси и алергени могат да бъдат разпространени в целия дом / офис чрез централната въздушна система, тъй като тя непрекъснато циркулира въздуха. (PLP) Fresh-Aire UV® Purity - филтър с високоефективна система за филтриране на въздуха се възползва от този циркулиращ въздух, за да стерилизира микробите при преминаването им през системата.

(PLP) Fresh-Aire UV® Purity - филтър с високоефективна система за филтриране на въздуха

• UV-реактивни филтърни среди с Goldshield ™ антимикробна нанотехнология

• Заснема прахови частици, алергени, пърхот на домашни любимци, прахови акари, спори и др.

• 97% ефективно улавяне на частици до .3 микрона (.00001 инча)

• Доживотна системна гаранция - доживотна гаранция за всички части, с изключение на UV лампата и филтърната среда, които трябва да се сменят на всеки 2 години.

Замърсяване на въздуха в помещенията

Замърсяването на въздуха в помещенията се разделя приблизително на трети. PLP улавя частици като конвенционален филтър, само много по -ефективно. PLP е еквивалентен на филтър MERV 13, докато типичните конвенционални филтри са оценени на 6-8 MERV. Конвенционалните филтри MERV 13 са известни с това, че ограничават въздушния поток, но PLP избягва този проблем, като привлича частици с електронно заредена подложка.

Комбинирайте PLP с други UV-продукти на Fresh-Aire UV като APCO и Blue-Tube UV за цялостно решение IAQ. Fresh-Aire UV произвежда широка гама от бактерицидни продукти с UV светлина, предназначени да помогнат за намаляване на потреблението на енергия и поддръжка на системата и да увеличат експлоатационния живот на оборудването. Продуктите се отнасят за системи за отопление, вентилация и климатизация (HVAC), PTAC, вентилаторни конвектори, трудно достъпни места, търговски HVAC системи, машини за лед и аспиратори.

Позволете ни да Ви помогнем при избора за най-подходящата UV системата за Вас!

1 преглеждане0 коментара

Последни публикации

Виж всички