Търсене

Fresh-Aire UV търговски продукти

Сега, повече от всякога, качеството на въздуха в помещенията е въпрос от жизнено важно значение за всички видове търговски и обществени съоръжения. UV системите на Fresh-Aire UV намаляват риска от инфекциозни заболявания, пренасяни по въздуха. Вирусите, бактериите и плесените (както всички микроби) нямат защита срещу UVC светлината, която присъства на слънчевата светлина, но се филтрира от земната атмосфера. Много късата дължина на вълната от 254 nm на UVC светлина е в състояние да проникне в клетъчните стени на микроорганизмите и да наруши тяхната ДНК, която ги инактивира.

Fresh-Aire UV предлага повече от просто страхотно оборудване, ние също сме известни с това, че предоставяме голяма подкрепа по време на процеса на проектиране и инсталиране. Нашият опитен персонал ще помогне за проектирането на сложни персонализирани инсталации, а софтуерът ни BluCalc предоставя точна конфигурация и информация за експозицията на UVC.

Ние ще Ви помогнем в изборът на най-подходящата за дезинфекция UV система на ОВК.

Разполагаме с търговски UVC системи за много приложения в допълнение към ОВК.В търговските сгради по-голямата част или целият въздух се рециркулира от системата за ОВК, така че съществува значителен риск от разпространение на инфекциозни болести, пренасяни по въздуха. За щастие ОВК също предлага възможност за подобряване на качеството на въздуха в помещенията. Тъй като целият въздух преминава през въздуховоди, това са идеалните места за дезинфекцията му с UVC светлина.


UVC системите на Fresh-Aire UV също са подходящи за всяко ОВК съоръжение. Прохладната и влажна вътрешност на въздушната система е идеално място за размножаване на мухъл, а биофилм от едва 0,002 ”може да намали ефективността с 37%! Конвенционалните процедури за почистване са скъпи, трудоемки и използват агресивни химикали, които сами по себе си са източник на замърсяване на околната среда и риск за здравето на работещите по поддръжката. UVC системите на Fresh-Aire UV са с доказана технология, която работи непрекъснато, поддържайки чист както въздуха, така и ОВК системата.


  • Доживотна гаранция за всички части, с изключение на лампата (ите)

ПОЛЗИ

  • Убива мухъл, бактерии и вируси в ОВК системата

  • Спестява енергия, като поддържа компонентите по-чисти

  • Намалява разходите за поддръжка - намалява необходимото почистване

  • Намалява излагането на работници на опасни химикали

  • Рентабилен

LEED акредитация

Технологиите на Fresh-Aire UV отговарят на изискванията на LEED акредитация за качеството на околната среда в помещенията, чрез намалено потребление на енергия и намалена поддръжка на системата и почистване с опасни химикали.


OZONE-FREE

Fresh-Aire UV се стреми да направи възможно най-ефективните, надеждни и безопасни продукти за пречистване на въздуха. Нарастващата загриженост относно безопасността на озона и други реактивни окислители във въздуха за отстраняване на миризми и неотдавнашната позиция на ASHRAE

за филтриране и почистване на въздуха дават ясно да се разбере,

че нашата индустрия трябва да се промени.

Днес много пречистватели на въздуха все още излъчват големи количества озон или други окислители във въздуха в заетите пространства като средство за атака на миризми и микроорганизми във въздуха, като този подход очевидно не е безопасен!

Системата за повърхностна дезинфекция на околната среда (ESDS) разглежда необходимостта от повърхностна дезинфекция в помещения, които са предразположени към биологично замърсяване или където биологичните опасности трябва да бъдат сведени до абсолютен минимум.

ESDS използва UVC светлина за дезинфекция на стайни повърхности, когато зоната не е заета. Системата разполага с монтирани отгоре UVC осветителни тела с висока производителност. Всяко устройство се предлага с вътрешно електронно захранване. UV лампите Fresh-Aire, включени в ESDS, са от най-висококачествения твърд кварц и са обвити в устойчив на счупване тефлонов защитен слой.Тъй като UVC светлината е опасна за човешката кожа и очи, ESDS системата се включва само когато зоната не е заета. Таймер може да се използва за време за стартиране и спиране. Допълнителните функции за безопасност могат да включват заключващи се на вратата превключватели за предотвратяване на случайно излагане.
Вижте кои продукти на Fresh-Aire UV се използват във Вашата индустрия:

1. Образование

2. Здравеопазване

3. Офис сгради и търговски центрове

4. Фитнес

5. Хотелиерство

6. Земеделие
18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички