Търсене
  • Green Tech UV

UV CleanLight Sanitizing WAND – преносим UV-C уред за дезинфекция

Актуализирано: 15.12.2021 г.


В нашия динамичен свят на все повече нови и невидими заплахи от вируси, бактерии и куп други микроорганизми всеки може да се запита доколко приложими и ефикасни са масово предлаганите и използвани практики, препарати и продукти за дезинфекция и стерилизация, било то за професионална или за лична употреба.


Ето защо дълги години се търси едно универсално, бързо и лесно за използване решение за елиминиране на всички или поне 99,9% от всички възможни вируси, бактерии и микроорганизми, което да е научно доказано, практично и удобно за използване във всякаква ежедневна или работна ситуация.Решението е UV-C технологията – генерирането със специален уред на светлина в невидимия ултравиолетов диапазон на светлинния спектър, като всички параметри за посока, обхват, интензитет и продължителност на излъчването са прецизно изчислени, сертифицирани и доказани. UV-C светлината прониква дълбоко и унищожава от вътре с абсолютна сигурност вече споменатите по-горе невидими заплахи, с които ежедневно се сблъскваме и трябва да се справяме.

UV CleanLight Sanitizing WAND помага за:

- елиминиране на бактерии, вируси, гъбички, плесени и др.

- премахване на миризми, прах, „пърхот” от домашни любимци, мухъл и др. Някои съставки на мухъла (токсините) създават сериозни и понякога животозастрашаващи реакции, включително пневмонии, алергия, астма, свръхчувствителност и др.

- поддържане на повърхностите на повечето домакински и лични предмети, на вашите стаи, килери и домакински уреди в безопасна среда, стерилизиране на плесен, бактерии, акари, мухъл, вируси, алергени и др.

Преносим дизайн и лесен за управление!


Незаменим на път или почивка!


ВНИМАНИЕ! Не излагайте очите или кожата директно на UV-C светлина! Дръжте далеч от деца!


Способен да виси на стената и да контролира микробите, пренасяни във въздуха, когато сте извън помещението!


Отворен дизайн, който повишава силата на стерилизация.

3 режима на таймер: за обратно отброяване, за автоматично изключване за 5 минути / 60 минути / непрекъснат режим „Сериен“

Спецификация:

Размер: ( L x W x H ) 528 x 68 x 57 mm

Тегло: 375g (без включена батерия)

UV-C лампа: 4W постоянна лампа

UV дължина на вълната: UV-C (253.7nm)

Захранване: изход: 6.5V 1A / вход: AC100 ~ 240V 50/60 Hz

Комплекта включва: UV CleanLight Sanitizing WAND и захранващ USB кабелUV CleanLight Sanitizing WAND – преносимият UV-C уред за дезинфекция вече може да се закупи и в България, като поръчате тук.16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички