Търсене

CleanLight – преносим UV-C уред за дезинфекция


В нашия динамичен свят на все повече нови и невидими заплахи от вируси, бактерии и куп други микроорганизми всеки може да се запита доколко приложими и ефикасни са масово предлаганите и използвани практики, препарати и продукти за дезинфекция и стерилизация, било то за професионална или за лична употреба.


Ето защо дълги години се търси едно универсално, бързо и лесно за използване решение за елиминиране на всички или поне 99,9% от всички възможни вируси, бактерии и микроорганизми, което да е научно доказано, практично и удобно за използване във всякаква ежедневна или работна ситуация.


Решението е UV-C технологията – генерирането със специален уред на светлина в невидимия ултравиолетов диапазон на светлинния спектър, като всички параметри за посока, обхват, интензитет и продължителност на излъчването са прецизно изчислени, сертифицирани и доказани. UV-C светлината прониква дълбоко и унищожава от вътре с абсолютна сигурност вече споменатите по-горе невидими заплахи, с които ежедневно се сблъскваме и трябва да се справяме.


CleanLight – преносимият UV-C уред за дезинфекция вече може да се закупи и в България, като поръчате тук.


15 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички