Търсене

Най-модерната система за пречистване на въздуха APCO-X, Fresh Aire UV / USA


Представяме Ви нашата най-модерна система за пречистване на въздуха APCO-X, Fresh Aire UV. • V-Twin елемент с над 65% по-ефективна въглеродна повърхност • EverCarbon ™ клетки с патентована антимикробна нанотехнология • 3-годишна UV-C лампа • LED състояние и индикатор за повреда на лампата • Полупрозрачен поликарбонат корпус • Лицевата плоча се върти за вертикален или хоризонтален монтаж APCO, Fresh Aire UV е награждаванa технология за почистване на въздуха, която съчетава силата на UV-C светлина с активен въглен и фотокаталитично окисление (PCO). APCO елиминира миризмите, токсичните VOC's и микробните замърсители от въздуха и въздушната система.

Fresh-Aire UV / APCO X - най-модерна система за пречистване на въздуха, която е съвместима с всички климатични системи, независимо от марката производител и годините експлоатация. Валидиран без озон! UL (UL-2998), която идентифицира системи за пречистване на въздуха, който отделят нулев озон.

Награждавана технология за почистване на въздуха, която съчетава силата на UV-C светлина с активен въглен и фотокаталитично окисление (PCO) с престижната награда - Innovation Award for Indoor Air Quality - Награда за иновации за качество на въздуха в затворена среда - това е една от най-високите награди в ОВК индустрията.

APCO Х елиминира миризмите, токсичните летливите химични съединения (VOC's) и микробните замърсители от въздуха и въздушната система.

LEED акредитация - UV-С технологиите на Fresh-Aire отговарят на изискванията за акредитация на LEED за качество на околната среда в помещенията, чрез намалено потребление на енергия и намалена поддръжка на системата и почистване с опасни химикали.

Позволете ни да Ви помогнем при избора за най-подходящата APCO® системата!

1 преглеждане0 коментара

Последни публикации

Виж всички