Търсене

Най-модерната цялостна UV система за дезинфекция в ОВК на Fresh Aire UV

Най-модерната цялостна UV система за дезинфекция на Fresh Aire UV е най-новата в индустрията. Безопасно е да се използва в жилищни и търговски помещения. Той ефективно елиминира над 99,99% от микроорганизмите във въздуха. APCO-X е резултат от десет години развитие на APCO®. Той прави революция в качеството на въздуха в помещенията със значително подобрена производителност, функционалност и надеждност. Валидиран без озон! • 33% по-ефективен от предишния модел при лабораторни тестове • V-Twin елемент с над 65% по-ефективна въглеродна повърхност • EverCarbon™ клетки със собствена антимикробна нанотехнология • 3-годишна гаранция на UV-C лампата / доживотна гаранция на всички части • LED статус и индикатор за неизправност на лампата • Прозрачен поликарбонат корпус • Лицевата плоча се върти за вертикален или хоризонтален монтаж APCO® е награждаванa технология за почистване на въздуха, която съчетава силата на UV-C светлина с активен въглен и фотокаталитично окисление (PCO). APCO® елиминира миризмите, токсичните VOC's и микробните замърсители от въздуха и въздушната система.


Fresh-Aire UV APCO® е първата продуктова линия за пречистване на въздуха на базата на UV / PCO, за да се постигне валидиране на UL за защита на околната среда (UL-2998), която идентифицира системи за пречистване на въздуха, които отделят нулев озон. Включени в базата данни на UL SPOT за устойчиви продукти. UV-С технологиите на Fresh-Aire UV отговарят на изискванията за акредитация на LEED за качество на околната среда в помещенията, чрез намалено потребление на енергия и намалена поддръжка на системата и почистване с опасни химикали. UV-С продуктите на Fresh-Aire UV насърчават здравето и опазването на енергията. Fresh-Aire UV произвежда широка гама от продукти с UV светлина, предназначени да помогнат за намаляване на потреблението на енергия и поддръжка на системата и да увеличат експлоатационния живот на оборудването. Продуктите се отнасят за системи за отопление, вентилация и климатизация (HVAC), PTAC, вентилаторни конвектори, трудно достъпни места, търговски HVAC системи, машини за лед и аспиратори.Позволете ни да Ви помогнем при избора за най-подходящата APCO® системата!


Indoor Air Quality & Sanitizing "Грийн Тех клима" ООД гр. София 1407, бул. "Джеймс Баучер" 99-101, офис 6 тел. +359 888 330 479 www.greentech-uv.com

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички