Търсене

ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ЗА ЧИСТ ВЪЗДУХ И ПРЕЧИСТЕНА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА с mini UV LED


Научно доказано е, че ползване на климатични системи води до увеличение на алергиите и респираторните проблеми. Мухълът и бактериите се разрастват в топлообменника и дренажната тръба на климатика и се разпространяват чрез вентилирането. Вътрешността на климатика в режим на охлаждане предоставя идеални предпоставки за растеж на мухъла. Най-добри условия осигурява дренажната тръба, където е тъмно, влажно и пълно с хранителни вещества. При циркулирането на въздуха през вътрешното тяло част от микроорганизмите във въздуха полепват по стените на топлообменника и заедно с кондензиращата по тях вода навлизат в дренажната тръба. Наличието на мухъл в климатика довежда до намалена ефективност на топлообменниците. Но това е най-малкият проблем. Някои съставки на мухъла (токсините) създават сериозни и понякога животозастрашаващи реакции, включително алергия, астма, свръхчувствителност, пневмонии, а в някой изключително тежки случаи - кървене на белия дроб.

Качество на въздуха в затворени помещения - според EPA замърсяването на въздуха в помещенията често е пет пъти по-лошо, отколкото на открито и представлява значителен риск за здравето. Fresh Aire UV подобряват качеството на въздуха в помещенията чрез стерилизиране на плесен, бактерии, вируси и алергени от въздуха, докато циркулира през централната въздушна система.

Мухълът съкращава живота на Вашият климатик и губи енергия чрез намаляване на ефективността му. mini UV LED на Frеsh Aire UV убива мухъла и ще намали необходимостта от поддръжка на системата. Поддържа чиста мини-сплит системата, без мухъл и микробен растеж • Спестява енергия / намалява разходите за поддръжка • Удължава живота на mini-split системата • Подобрява качеството на въздуха в помещенията Гаранция: 5 години / СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: https://www.greentech-uv.com/product-page/mini-uv-led * до изчерпване на наличностите! ** до 31.08.2021г.

Не всички централни климатични и вентилационни системи са едни и същи, но за щастие иновативните продукти и системи на Frеsh Aire UV са съвместими с всички, независимо от марката производител и годините експлотация!

Запитайте за Вашият проект, ние ще Ви предложим най-подходящата системи за пречистване и дезинфекция на въздуха на закрито!

2 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички