Търсене

Дезинфекцирайте с UV CleanLight Sanitizing WAND навсякъде, където има бактерии, вируси, алергени...


Нарастващата загриженост относно безопасността и дезинфекцията на средата, в която живеем стимулира "Грийн Тех клима" ООД в производството на иновативният продукт: UV Clean Light Sanitizing WAND, който осигурява ефективна защита от вируси, бактерии, акари, плесени, химични замърсители. Елиминира до 99,99% MRSA и H1H1 за секунди!

UV светлината има положителни приложения в областта на дезинфекцията и стерилизацията. Може ефективно да "убие" (деактивира или унищожи) микроорганизми като вируси, бактерии, мухъл и алергени. За да унищожат микроорганизмите, UV лъчите проникват в мембраната на клетката, унищожават ДНК и така спира способността му да се възпроизвежда и размножава. Тъй като тази честота на светлината се филтрира от земната атмосфера, микроорганизмите нямат защита срещу нея. Този разрушителен ефект обяснява защо можем да използваме UV-С светлина за дезинфекция и стерилизация.

UV CleanLight Sanitizing WAND има разнообразие от приложения:

Използвайте върху всяка често използвана повърхност. Всичко, до което се докоснете, с което други (може би много хора) влизат в контакт. Стерилизирайте бързо и ефективно, без да повредите деликатните предмети, следвайки инструкциите за безопасност!

Почистване без химикали, без мирис, без вредни остатъци във въздуха и по повърхностите!

Хипоалергенна дезинфекция на кухненски повърхности и прибори, легла, дивани, детски играчки, килими, палта, обувки и др.

Други приложения: Компютърни клавиатури, телефонни апарати, детски играчки, на път или почивка - за лична дезинфекция, в хотели, кина и театри.

Ултравиолетовата светлина (UV) е част от електромагнитния спектър, който включва слънчевата светлина. UV светлината е във високочестотния светлинен спектър точно извън този на видимата светлина спрямо инфрачервената, която е по-ниска честота на светлината и точно под тази на видимата светлина.


  • За да можете ефективно да използвате мобилната дезинфектантна лампа, задръжте UV стерилизатора за около. приблизително 2,5 см - 5 см над предмета, който ще се стерилизира. Колкото по-дълго обектът е изложен на ултравиолетова светлина, толкова по-висока е степента на стерилизация.

  • Типични приложения: повърхностите в офиса / университета / училището, на обществени места или в транспорта са различни вируси и бактерии и следователно не винаги отговарят на хигиенните стандарти. Други области на приложение включват: Респираторни маски, шалове, дрехи, бельо, бижута, мобилни телефони, лаптопи, таблети, играчки, дистанционни управления, волани, обществени тоалетни, спално бельо, повърхности на маса, билет и / или банкомат.

  • Лесен и безопасен за използване: UV CleanLight Sanitizing WAND се захранва от акумулаторна батерия (до 2 часа чист експлоатационен живот). Зарежда се чрез интегриран USB порт чрез обикновеното захранване (2,5 часа време за зареждане). За разлика от мокрите кърпички или хигиенните артикули за еднократна употреба, преносимата UV-C лампа е оптималният спътник за многократна употреба в борбата срещу вируси, бактерии и микроби.

Преносим дизайн и лесен за управление, разполага с дръжка!

Незаменим на път или почивка!

Способен да виси на стената и да контролира микробите, пренасяни във въздуха, когато сте извън помещението!

ВНИМАНИЕ! UV лъчите могат да увредят кожата и очите, така че устройството не трябва да бъде насочено към хора, животни и растения когато се използва.Не излагайте очите или кожата директно на UV-C светлина! Дръжте далеч от деца!

Спецификация:

Размер: ( L x W x H ) 528 x 68 x 57 mm

Тегло: 375g (без включена батерия)

UV-C лампа: 4W постоянна лампа

UV дължина на вълната: UV-C (253.7nm)

Захранване: изход: 6.5V 1A / вход: AC100 ~ 240V 50/60 Hz

Гаранционнен срок: 24 месеца

2 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички