Търсене

Вижте какво дишате с FOOBOT мониторът за качество на въздуха, от който се нуждаете!
foobot е монитор за качеството на въздуха в помещенията. Той може да помирише невидимите замърсители без мирис във вашата среда и да ги направи видими чрез своя LED дисплей. С един поглед цветът и широчината на блясъка ви ще ви уведомят дали въздухът ви се чувства по-скоро като гора в Алпите или магистрала в Лос Анджелис.

Проследявайте замърсителите във въздуха, които влияят на вашето здраве!

Приложението foobot ви обучава за причините и последиците от вашите дейности и как те влияят върху качеството на въздуха на всяко от местата за наблюдение във вашия дом. Той ви предоставя отчитания и графики в реално време за всеки замърсител за период от време, започвайки от първия ден. Сега ще можете по -лесно да идентифицирате източниците и моделите на замърсяване. Foobot засилва добрите навици, тъй като ще бъдете информирани за случващото се във вашия дом, за да бъдете по -реактивни и да избегнете здравословни проблеми.


Вижте техническите спецификации


Отворете прозорците си в точното време

Сравнете вашия въздух в помещението, наблюдаван от foobot , с геолокирания външен въздух - направо от мобилното приложение.Открийте източниците на замърсяване и ги елиминирайте

foobot ви предупреждава, когато настъпи скок на замърсяване, заедно с вида на замърсителя и с колко замърсяване се справяте.


foobot събира данните, събрани от четирите му сензора. След това събира цялостна оценка, която отразява индекса на качеството на въздуха на Вашия дом/офис по скала от 0 до 100.


Дишайте чист въздух 24/7 без усилие!

Свържете Foobot към набор от интелигентни устройства за домашна автоматизация, директно от приложението foobot .


foobot работи безпроблемно със SMART термостати и се свързва с вентилационната системата. След това foobot може да поеме вентилационната система и да контролира обновяването на въздушния поток въз основа на измерванията на замърсяването в реално време.


Въздухът във вашия дом / офис може да носи до 100 пъти повече замърсители, отколкото въздуха отвън, но с висококачествена система за чист въздух, тези притеснения могат да бъдат нещо от миналото!

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички