ЗА НАС

 
 

GREEN TECH UV

„Грийн Тех клима“ ООД 

Предлагаме  високоефективни и нискоенергийни продукти  и решения в сферата на вентилация, климатизация, air SMART системи за пречистване на въздуха на закрито, системи за мониторинг, дезинфекция и контрол на качеството на въздуха на закрито.


Както всички знаем, чистият въздух е от особенно значение за всеки, много повече дишаме отколкото пием вода, храним се, спортуваме и т.н. Всичко, което съдържа въздуха ние вдишваме и то попада в организмът ни.


В дългосрочен план мръсният въздух и вдишването на прахови частици може да причини сериозни респираторни заболявания. Праховите частици, полените и мухълът могат да провокират или изострят алергии, астма и други заболявания.


Въздухът във Вашия дом / офис може да носи до 100 пъти повече замърсители, отколкото въздуха отвън, но с висококачествена система за чист въздух, тези притеснения могат да бъдат нещо от миналото.

Pipes
 

ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ

ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

 
page_1.jpg

FOOBOT

Монитор за качество и съдържание на прахови частици, летливи органични съединения ( VOC’s ),  CO2, влажност и температура  на въздуха на закрито.

FRESH-AIRE UV

Високоефективни и нискоенергийни системи за вентилация и климатизация, дезинфекциране на въздуха и повърхности. Поддържане на висока ефективност и профилактика на машини и пестене на електроенергия.

fresh-aire-uv_tuv-prt-er-245_article_137
Trimbox-Filter-Unlined-1024x1024.jpg

TITON, UK

Високоефективни и нискоенергийни вентилационни системи,  контролирана енергийно ефективна вентилация.


DAIKIN

Въздухопречистватели и климатични системи и др.

223 - Certified Reclaimed Refrigerant Al
Screen%20Shot%202020-06-24%20at%201.25_e

AEROGRAMMI

Проектира и произвежда вентилационни решетки, изработва размери по поръчка на клиента до милиметър.

Разгледайте продуктите и решенията, които предлагаме, както и различните услуги, за които можете да ни се доверите.